VÄLKOMMEN

NYHETER !

Årsmötet

~~Som alltid så här års börjar det dra ihop sig till årsmöten. GH håller årsmöte på aftonen torsdagen den 22 februari, plats meddelas här senare. Och, är det årsmöte så påminner vi också om medlemsavgiften. Den är 150 kronor för medlemskapet i GH och är obligatorisk för yttrande- och rösträtt på årsmötet. Vill du vara extra schangtil och vara med i Supporterfonden är medlemsavgiften 300 riksdaler (medlemsavgiften för GH ingår)och då deltar du i diverse utlottningar, både under året och på årsmötet och stöttar klubbarnas elit. Extra lottandelar i supporterfonden kostar 125 riksdaler per andel. GH:s plusgiro är 50 53 33-5 - Sällskapet Gamla Hellener. Du kan också lägga bidrag till någon eller några av våra fonder, läs mer här på hemsidan.

Du vet väl att du utöver ditt medlemsskap i GH även kan vara medlem i klubbarna, läs mer på deras hemsidor.

En GH:are kommer att skickas i månadsskiftet januari februari.

Efter årsmötet ser vi fram mot nästa återträff för Hellas friidrottsveteraner som blir torsdagen den 15 mars 2018, preliminärt.


Välkomna till GH !
 

Skrivet 2018-01-01 12:53 av Kjelle
Skriv ut...

~~Vi ser fram mot fortsatta framgångar för våra idrottande klubbar.

Handbollslaget har gått till julvila som serietvåa på samma poäng som trean Huddinge HK, fast med fler gjorda mål. Första matchen efter juluppehållet blir redan på söndag 14/1 kl 19.15 mot BK BItter  hemma i Eriksdalshallen.p>

Serietabell och matchprogram hittar du här

~~Även våra duktiga Polospelare drar igång serierna, första hemmamatchen blir söndag 11/2 kl 14.30 i Eriksdalsbadet. Dessförinnan finns möjlighet att se Hellas mot Järfälla fredag 2/2 kl. 21.00 i Jakobsbergs simhall.

Serietabell och matchprogram hittar du här.

~~Juniorerna och Ungdomarna (B-ungdom) är redan klara med gruppspelet och tog hem sina serier i överlägsen stil. Nu väntar finalspel för båda åldersklasserna.

Serietabell och matchprogram hittar du här. Ungdomarna finns på samma sida.

~~Friidrottarnas mästerskap inomhus för seniorerna går redan 17-18 februari i Gävle, (IJSM, USM 17) går 24-25 i Uppsala och 15.16 åringarna 3-4 mars i Växjö. Den 6 januari är det stavhoppstävling i Sätrahallen och vi kan förmodligen se en och annan Hellen på höga höjder.
Mer information hittar du på Hellas klubbars egna hemsidor.


Gå gärna och heja fram Hellas på tävlingarna och visa ditt för stöd våra idrottare!

 

Skrivet 2018-01-01 12:43 av Kjelle
Skriv ut...

Nu på torsdag 19/10 med början från kl 18.00 är det dags för nästa återträff för Hellas friidrottsveteraner. Vi ses på Scandic Anglais vid Humlegårdsgatan under samma trivsamma former som alltid.
Våra tre tidigare återträffar för gamla Hellasveteraner har verkligen uppskattas. Vi vill återigen rikta ett stort och varmt tack till alla er friidrottare som varit på plats och gjort dessa kvällar riktigt minnesvärda.
Vi ser fram mot en ny lyckad kväll.
Har du frågor så hör av dig till lars-gunnar.oberg@swedbank.se eller peter@fernstrom.org.
(I Hellasbladet som är på G har tyrckfelsnisse slagit till. Där står fel veckodag men rätt datum. Och det är som ovan, torsdag 19/10 kl 18.00 (ca))
 

Skrivet 2017-10-13 11:13 av Kjelle
Skriv ut...

Handbollssäsongen är i full gång. Gå och stötta Hellas handbollslag och heja fram dem till seger.

Våra handbollsspelare verkar vara i högform. Denna gång, idag lördag 2/12, mot Sannadal i Västertorpshallen. Vinsten skrevs till 31-22 i Hellas favör. Kanske laget var inspirerade av att på Hellas traditionella julbord på Hellasgården i torsdags, 30/11, få träffa Hellas spelare som firade och hyllades vid 40-årsjubileet av SM-segern 1977. Nu ligger Hellas tvåa i serien.

Hellas främsta målskyttar mot Sannadal var Mattias Mauritzsson, 7 mål och Felix Sjöstrand 11 mål, varav 5 på straff (Felix satte alla straffarna).

Nästa match är onsdagen den 6/12-2017 kl 19.30  hemma i Eriksdalshallen och Hellas möter BK BItter.

Tabell och kommande matcher hittar du här

Ett par matchbilder från matchen den 19/11 mot Årsta AIK,

~~Tobias Lindberg, Daniel Lindblom och Karl Ringkrans (skymd) stoppade effektivt Årstas attackförsök

 

~~Karl Ringkrans får illustrera viljan och kraften i Hellas spel

Och, du vet väl att Du kan stötta Hellas handboll och bli passiv medlem i Handbollsklubben.

Det kostar 500:- per år och plusgirot är 65 43 60-7!

HEJA HELLAS !

Skrivet 2017-10-13 11:10 av Kjelle
Skriv ut...

~~Gamla Hellener har åter anledning att lyfta på huvudbonaden och gratulera Carl af Forselles till en ny fin höjdhoppsframgång.

Vid senior-SM erövrade han en sjätteplats med fina 203. Hoppet var med rejält med luft och föranledde SVT:s expertkommentator Kajsa Bergqvist att utbrista i berömmande ordalag och avslutade med att "honom ska jag hålla ögonen öppna efter i resultatlistorna i fortsättningen". Detta med anledning av det fina resultatet, men också att Calle fortfarande är ungdom, har några år kvar till junioråldern och ytterligare några innan han blir senior. Till åldern vill säga, resultatmässigt är han redan där. Hans sista hopp på 206, i och för sig rev han, var inte heller oävet.

Om du inte har sett hans tävling, titta på SVTPLAY utsändning SM i friidrott, fredag och bläddra fram till runt 1 timme och 34- 35 minuter så får du se hans 203-hopp. Det tål att tittas på, om och om igen.

Och på söndagen (klockan är nu 13:51) har jag nyss följt på SVTplay att han följde upp med en sjundeplats i tresteg (bara för att lära ...) på samma resultat som sexan, 14.93, nytt pers!.

SVTplay friidrotts-SM, söndag.

~~En blomma även till Calles föräldrar och till Hellas chefstränare, Jeanette Stensson, som alla starkt bidrar till Calles framgångar.


Grattis Calle!
 

Skrivet 2017-08-27 9:41 av Kjelle
Skriv ut...

<< Föregående sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa sida >>

Powered by CuteNews